zondag, juni 16, 2024
Nieuws 2020

Nieuwsbrief nr.2

Beste deelnemers,

als u deze brief ontvangt, dan bent u deelnemer; mocht u samen met uw partner hebben ingeschreven en beiden hebben hetzelfde emailadres, dan krijgt u maar één email hoewel u beiden ingeschreven bent.

Op voorwaarde natuurlijk dat u € 325,– overmaakt op reknr.: NL06 RABO 0337 7802 34 t.n.v. Stichting Tour de Classique. Pas dan bent u definitief ingeschreven.

Ook is er een kleine wachtlijst gemaakt.

We hadden gisteren vergadering, zoals u vermoedelijk wel weet en hebben daar de knopen doorgehakt. In totaal hebben we straks 40 deelnemers op de E-bike en 8 op de racefiets. Dat betekent dat er nog 2 mensen op de racefiets bij zouden kunnen. Mocht u nog liefhebbers op de racefiets weten, attendeert u hen dan op de tocht.

Vandaag is Cees Bakker jarig, hiep hiep hoera!

We fietsen niet alleen, hier en daar doen we iets anders, o.a. bezoeken we musea. Alleen zou het wel schelen in de kosten als u een museumjaarkaart heeft. Als u die heeft, wilt u die dan meenemen voor de tocht? Wij zouden graag weten wie er een museumjaarkaart heeft. Kunt u mij dat mailen? Dank u wel. T.z.t. vragen we ook wie er dartpijlen heeft..

Onze volgende vergadering is op 22 januari 2020. Dus voor die tijd hoeft u geen nieuwsbrief meer te verwachten.

Wij wensen u allen mooie feestdagen toe en een goede jaarwisseling. Blijft allen gezond en traint u opdat u straks goed mee kunt fietsen en uw billen al gewend zijn aan lang op het zadel zitten.

Rob Schreuel, secretaris