zondag, juni 16, 2024
Nieuws 2020

Nieuwsbrief nr.1

Beste deelnemers van de Tour de Classique 2019,

dit is de allereerste nieuwsbrief voor TdC 2020.

Afgelopen dinsdag 29 oktober hebben wij, Cees en Tiny Bakker, Sjaak Beerepoot, Kees Mooij en ik, de route verkend voor de TdC 2020. Het was een mooie dag met prachtig weer en wij keurden alle locaties en de autoroute goed.. 😉 De fietsroute bestaat bij mijn weten nog niet.

Helaas zijn vele foto’s mislukt, dus we kunnen jullie niet zoveel laten zien. Ik hoop voor de fietstocht een nieuwe camera te hebben. De enkele foto’s die wel gelukt zijn bewaren we voor de presentatie.

Ik kan u mededelen, maar vermoedelijk weet u dat al, dat Cees weer goed kan fietsen, alleen lopen is nog “…”.  Maar dat kan hij beter zelf uitleggen.

Op dinsdag 13 november om 14 uur is er een voorlichtingsbijeenkomst in De Vergadelaar. Daar kunt u zich ook opgeven d.m.v. het in te vullen inschrijfformulier. Daar ook krijgt u nadere informatie.

Ik heb ook het interview in de krant gelezen dat de indruk wekt dat u zich per mail op kunt geven bij ons, maar dat is niet correct. Evenzogoed hartelijk welkom terug. Ik heb al diverse mailtjes mogen ontvangen….

Mocht u verhinderd zijn op die dinsdag 13 november, stuurt u mij dan een mailtje. Dan geef ik dat door aan de rest van het bestuur. Zelf ben ik dan op vakantie in Duitsland dat een niet al te best internet heeft, maar ik zal proberen alles bij te houden….

Met vriendelijke groeten,

Rob Schreuel, secretaris Tour de Classique